İktidar milletvekili ve büroklar hakkında yaptığı ifşalar nedeniyle iktidarın hedefinde olan ve bir süredir Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) dijital tecrit altında tutulan Sedat Peker, yaptığı retweet ile takipçilerini heyecanlandırdı.

Twitter'da bir kullanıcının "Muhalefetin ne yapıp edip Sedat Peker’i konuşturması gerekiyor" tweetini retweet eden Peker, bu paylaşımı daha sonra kaldırdı.

Peker'in retweet ettiği paylaşımda "Muhalefetin ne yapıp edip Sedat Peker’i konuşturması gerekiyor. Bu sürecin akabinde kendisi itirafçı statüsünde ülkemize getirtilerek adil şekilde yargılanmalı. Kendisinin ve ailesinin can güvenliği sağlanmalı" ifadeleri yer aldı.

peker.jpg

TECRİTİN KALDIRILMASI İÇİN İMZA KAMPANYASI BAŞLATILMIŞTI

Sedat Peker için 12 Mart'ta imza kampanyası başlatılmıştı.İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez tarafından başlatılan kampanyaya Sedat Peker'in eşi Özge Peker de katılmış ve destek çağrısında bulunmuştu.

"Dijital tecridi durdur, Sedat Peker’i konuştur" başlıklı imza kampanyasına Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de destek verenler arasındaydı.

Editör: Yadigar Hanım