Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularına yanıt verdi.

"Ben düşüncemi anlatıyorum açık açık. Kimseyle özel görüşme yapmadım. Gizli görüşmem de yok. Transferle ilgili bir şey söylediğim söyleniyor, hiç öyle bir şey olmadı. Her şeyi her yerde konuşmak doğru değil. Bazen mahrem yerlere fazla giriyoruz. Ülkenin de sıkıntısı yani. Kozmik odadan başlayarak... Hakemler odasına, ailenin odasına girerseniz bütün değerlerinizi kaybedersiniz."

"BIRAKIN YAKAMIZI YA!"

"Güvenilir olmak için tutarlı olmak zorundayız. Hatalarımız olacak ama suç işlemeyelim. Biz suç işliyoruz ya! Şu an hakem camiasını yok ediyoruz, sonra hakemlerle devam etmek istiyoruz. Sen başka bir şey istiyorsun. Haksız konuda lehine olursa aleyhinedir. Haydi maçı Gaziantep maçını en baştan izleyelim. Hakem 1 puanı mı verdi, 2 puanımıza mı mal oldu. Diğer maçlara baskı yaparak ortalığı toz duman edip menfaatlenmeye getiriyorlar. Bu doğru değil. Kasımpaşa maçında lehime haksız karar verilirse rahatsız olurum. Ben söyledim. N'Koudou için maç sonrası söyledim. Hakemlere baskı yapılmasını doğru bulmuyorum. Hakemler de işini iyi bilsin, iyi yapsın."

"Beşiktaş'ı bu işe niye ortak ettiniz. Beşiktaş'a 'Siz haksızlık yapıyorsunuz' mu demek istiyorsunuz. Zaten gerideyiz ya, bırakın yakamızı ya! Biz işimizi yapacağız, futbol oynamaya çalışıyoruz. Futbol oynamaya çalışanlara hakemler izin versin. Gaziantep maçında hakem bana izin vermedi diyorum."

Editör: Gökçe Sevim