1997 yılında Aczimendi Tarikatı Lideri Müslüm Gündüz ile bir evde uygunsuz bir şekilde basılan Fadime Şahin olayı, yıllar sonra yeniden gündem oldu.

Müslüm gündüz arkadaşlar bu dünyaya bir şey mi oldu kuranın Ahkâm-ı ortadan mı kalktı? Bu din iman eskileri mi gelmişti? yani hiç kimse kıskanmıyor, bir adamın kızını götürüp kiliseye, liseye, üniversiteye vermesi ne demek bana anlatır mı birisi?

Zerre kadar haysiyeti şerefi namusu olan adam kızına üniversiteye verebilir mi? Ben bunu değerlendiremiyorum, bilmiyorum yani bu din iman eskiye  mi lazımdı  bugün lazım değil mi? Cennetin kokusu 500 seneden  hissedilir, duyulur. Deyyus onu  dahi alamayacaktır.Kızını karısını kıskanmayan adam 500 seneden duyulan cennetin kokusunu alamayacaktır.dedi. Bunun üzerine sosyal medyada 1996 yılında Fadime Şahin'le uygunsuz bir şekilde basılma görüntüleri paylaşıldı.

Polis Karakolunda  Silahlı Saldırı: İki Polis Şehit Oldu Polis Karakolunda Silahlı Saldırı: İki Polis Şehit Oldu

O dönemde, Müslüm Gündüz, Fadime Şahin'le basılma olayından sonra ırza geçmek suçundan yargılandı. TCK'nın 416. ve 417. maddelerinden, 7 yıldan az olmamak kaydıyla hapsi istenen Gündüz, 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Editör: Habererk Com