Her yeni gönderisiyle dikkat çeken Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı, Ramazan ayına özel bir gönderi paylaştı. Fotoğrafta, elinde bir tespihle görülen Subaşı, bu paylaşımıyla yine gündeme geldi.

Acun Ilıcalı ile evlenip ayrılarak adını duyuran Şeyma Subaşı, son zamanlarda gerçekleştirdiği bir başka evlilikle de konuşuldu. 3 Mayıs 2023’te Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine giren fakat 29 Eylül’de anlaşmalı olarak ayrılan Subaşı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Her gönderisiyle gündem yaratan Subaşı, bu kez Ramazan ayına dair bir mesaj yayınladı.

“Ramazan’ın maneviyatına saygı duyalım”

Instagram’da 2.8 milyon takipçisi bulunan Subaşı, hikayeler kısmından Ramazan ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

Subaşı’nın mesajı şöyle:

“Müslüman kardeşlerim ve farklı dinlerden dostlarım, hepinize huzurlu bir Ramazan dilerim. Bu mübarek ayın, dünyamıza anlayış, rahatlık, pozitif enerji ve barış getirmesini umuyorum. Gelin hep birlikte Ramazan’ın maneviyatına saygı gösterelim ve bu ayı bağrımıza basalım.”

Tespihli fotoğraf Ramazan ile ilgili paylaşımının ardından Subaşı, elinde tespih tuttuğu bir fotoğraf daha paylaştı ve bunun bir arkadaşının armağanı olduğunu belirtti.

GQ Türkiye Yaratıcılık Ödülü'ne Serenay Sarıkaya layık görüldü GQ Türkiye Yaratıcılık Ödülü'ne Serenay Sarıkaya layık görüldü

Kaynak: Haber Merkezi