Polis, büyü yaparak ve şifa dağıtarak haksız kazanç elde ettikleri belirtilen şüphelilere yönelik geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirdi. Yapılan araştırmalar sonucunda, bu kişilerin toplamda 300 milyon lira gibi büyük bir miktarı yasa dışı yollarla kazandıkları tespit edildi.

Operasyon sırasında çok sayıda kişi gözaltına alındı ve çeşitli malzemelere el konuldu. Şüphelilerin, mağdurlardan para talep ederek onları dolandırdıkları ifade ediliyor. Yetkililer, bu tür dolandırıcılık faaliyetlerine karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Motosikletli Saldırganların İş Yerine Kurşun Yağdırdığı Anlar Kamerada Motosikletli Saldırganların İş Yerine Kurşun Yağdırdığı Anlar Kamerada

Söz konusu olayın ardından, ilgili birimler tarafından daha fazla soruşturma başlatıldığı bildirildi. Bu tür yasadışı faaliyetlerin önlenmesi amacıyla çalışmaların devam edeceği vurgulandı.184967 2