Habererk / Özel Haber

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk, Habererk TV’nin Youtube kanalında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Türk, açıklamasında sığınmacılarla Erdoğan’a çok sert sözler söyledi.

Türk, “Biz diyor ‘göçmenlere 80 milyar dolar harcadık’ diyor. Peki, bu para kimin? Cumhurbaşkanının kendi parası olmadığına göre.

AKP’lilerin hanımlarının bileziklerini bozdurup ödemediklerine göre. Türk Milleti’nin bütçesinden çıkan paradan bahsediyoruz” dedi.

İsmail Türk’ün konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde:

“GÖÇMENLERE 80 MİLYAR DOLAR HARCANARAK TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ KÖR EDİLİYOR”

“Ayyıldız Hareketi’nin bir göçmen karşıtlığı ile gündeme getirilmesi Ayyıldız Hareketi’nin geleceğinden korkanların bir tezgâhı olarak değerlendirmek lazım. Ayyıldız Hareketi Türk Milleti’nin coğrafyamızın bütün sorunlarına çözüm üretmek üzere kurulacak olan bir parti olduğunu görmezden gelerek sadece bir göçmen karşıtlığı Suriye düşmanlığı Afganistan düşmanlığı ve ırkçı bir yaklaşım olarak bizi değerlendirilenler milletimizin aklıyla zekâsıyla hafızasıyla lütfen dalga geçmesinler.

Ne demek istiyorum? Efendim Ayyıldız Hareketi’nin Lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ ırkçılık yapıyor diyorlar. Göçmen karşıtlığı üzerinden onlara insanları kışkırtıyorlar, nefret yaratıyor diyorlar. Efendim bu külliyen bir iftiradır. Nasıl olduğu size delillendireceğim. Ümit Özdağ ne diyor? Türk Milleti’nin evlatlarının ekonomik standartının emperyalistlerin bütçelerine feda ediyor muyuz? Sorusu aklınıza gelebilir. Cevabını bizzat AKP yetkilileriyle Erdoğan veriyor zaten. Ne diyor? Biz diyor ‘göçmenlere 80 milyar dolar harcadık’ diyor. Peki bu para kimin? Cumhurbaşkanının kendi parası olmadığına göre. AKP’lilerin hanımlarının bileziklerini bozdurup ödemediklerine göre. Türk Milleti’nin bütçesinden çıkan paradan bahsediyoruz. Ümit hoca da tam bunu söylüyor. Göçmenlere 80 milyar dolar harcanarak Türkiye’nin geleceği kör ediliyor.”

İSMAİL TÜRK'ÜN AÇIKLAMALARININ TAMAMI:

Editör: TE Bilişim