14 mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimlerinde %50+1 e ulaşan aday olmayınca seçim 2. tura kaldı. Zafer partisi genel başkanı  Ümit Özdağ,Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra basına yaptığı kısa açıklamada gözel bir görüşme olduğunu kimi destekleyeceklerine dair tabanımla görüştükten sonra haber verceğiz şeklindeki konuşmadan sonra  Kemal Kılıçdaroğlu'nu yolcu etti.
Yine aynı gün, Cumhurbaşkanının daveti ile Sinan Oğan saat 17.00 sıralarında Dolmabahçe'deki çalışma ofislerine giderek bir saate yakın görüşmenin ardından;Sinan Oğan sessizliğini korurken,açıklama Cumhurbaşkanı yardımcısı  Fuat Oktay'dan geldi.Fuat Oktay sosyal medya hesabından,Cumhurbaşkanımız Sinan Oğanla görüştü ''güzel şeyler olacak''görecekseniz mesajı verdi.  
Ümit Özdağ'ın  Kılıçdaroğlu ile görüşmesi olumlu geçerken,Sinan Oğan'ın Erdoğan'la görüşmesinden sonra, Fuat Oktay'ın güzel şeyler olacak mesajı  akıllara Ümit Özdağ'ın ve Sinan Oğan'ın birbirlerinden habersiz olduklarını  geltirdi.Seçimlere 8 gün kala  tüm gözler Sinan Oğan'ın üzerinde...
 

Editör: Habererk Com