Yılbaşına bir gün kala, namaz çıkışında katledilen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in ardından sular durulmuyor. Türkiye bu kanlı suikastin çözülmesini beklerken gazeteci Recep Canpolat yine çarpıcı iddialar ortaya attı.

İşi 31 Aralık’a kadar halledin “genel af çıkacak” diyerek birilerinin Doğukan Çep’i ikna etmeye çalıştığını söyleyen Canpolat’ın paylaşımı şöyle:

Daha önce söylediğim “Sinan Ateş’in katili ve organizatörün ana motivasyonu” hakkındaki yorumum gerçek çıktı. Tetikçiyi organize eden Doğukan Çep’e “Eylemi 31 Aralık’tan önce yapmanız gerekir. Seçim öncesi 31 Aralık öncesi suçlar için genelaf çıkacak” diyerek Çep’i ikna eden kim?”

recep canpolat 1

SUAT KURT KEŞİF İÇİN KULLANILMIŞ

Suat Kurt’un keşif yapması için teşvik edildiğini söyleyen Canpolat, “Cinayetin Ankara ve İstanbul azmettiricileri, Sinan Ateş’i katleden torbacılara “31 Aralık öncesi suçlar için genel af çıkacak” diyerek motive ederken, organizatör Doğukan Çep’in ise keşif amacıyla Suat Kurt’u, 23 Aralık’ta Gebze’den Ankara gönderdiği ortaya çıktı.” ifadelerini kullandı.

AKP’li yöneticiden İzmir Marşı’na engel iddiası AKP’li yöneticiden İzmir Marşı’na engel iddiası

recep canpolat 2

Editör: Gökçe Sevim