ÖZEL HABER / Arzu GÜVEN

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da öldürülmesine ilişkin soruşturma genişletildi. İstanbul'da 2 kişi daha gözaltına alınırken , gözaltı sayısı 5'e yükseldi. Sanıkların ilk ifadeleri de ortaya çıktı. Cinayet Büro ekipleri, tetikçilerin İstanbul’dan Ankara’ya geldiğini, gözaltına alınan 2 sanıktan biri olan D.Ç.'nin motosikleti kullanan kişi olduğu belirtiliyor.

Sanıkların, İstanbul'da faaliyet gösteren bir suç örgütünün üyesi olduğu ve olayda çok sayıda suç kaydı bulunun bir organize suç çetesinin liderinin emri verdiği bildirildi.

Süleyman Soylu geri mi dönüyor? Süleyman Soylu geri mi dönüyor?

AMAÇLARI ÖLDÜRMEK DEĞİLMİŞ!

Gözaltına alınan sanıklardan biri ilk ifadesinde, "Amacımız öldürmek değildi. Göz korkutmak için ayağına ateş edecektik. Ancak onlar da silah çekince çatışma çıktı''dedi. Emniyet kaynakları, soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiğini bildirdi.

ATİLLA KAYA PAYLAŞIMIYLA TEPKİ GÖSTERDİ

Eski MHP İstanbul Milletvekili Atilla Kaya  Twitter hesabından suikasta ilişkin yaptığı paylaşımda, Sinan Ateş'in ölümünün ardından taziye mesajı yayınlamayanlara  tepki gösterdi.

Kaya'nın paylaşımı şu şekilde:

"Tarihinde ilk defa Ülkü Ocakları Genel Başkanı suikaste uğruyor. Bay Kemal’den Muharrem İnci’ye kadar tüm karşıt görüşler taziye yayınlıyor. Devletin İç İşleri Bakanı dahil kimseden tek kelime taziye yok. Balgat Noel kutlamada zaten. Ne olursa olsun ölen eski Ocak Genel Başkanı"

Yavuz Bahadıroğlu tartışması Bahçeli ile Arasını Açtı...

Doç. Dr. Sinan Ateş ve Yavuz Bahadıroğlu TRT’de yayınlanan “Ya İstiklal Ya Ölüm” adlı dizi üzerinden polemik yaşamıştı.

Bahadıroğlu'nun Twitter 'da yaptığı  paylaşımla TRT 'de yayınlanan dizi hakkında  "Kemalistlerin rövanşıdır. Atatürk'ü övme dizisidir. Hesabı iktidardan sorulur!" sözlerine sert tepki gösteren Sinan Ateş, 'Türk Milleti için koronavirüsten daha tehlikeli bir şey varsa o da Türk tarihine, Türk kültürüne, Türk büyüklerine ve Atatürk'e düşmanlık eden cemiyet mikroplarıdır.' sözleriyle yanıt vermişti.

yb

sa

Milliyetçi Hareket Partisi'nde Sinan Ateş istifaları sürüyor.

Editör: Habererk Habererk