Sinan Ateş’in babası Musa Ateş, hayatını kaybetti.

Oruç tutmak için sahura kalkan Ateş, fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Musa Ateş, tüm müdehalelere rağmen kurtarılamadı.

Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş “Cenazemiz yarın (12 Mart 2024) öğle namazına müteakip Emir Sultan Camii’nden kaldırılıp Emir Sultan Mezarlığı’na defnedilecektir” açıklaması yapmıştı.

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş de sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı ve “Sinan’ın katilleri bir can daha aldı” dedi.

Ayşe Ateş sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

“Sinan’ın katilleri bir can daha aldı.

Sinan’ın sevenlerinin “Musa Baba”sı, kayınpederim Musa Ateş öte âleme, evladının yanına göç etti. Bir canımız, bir parçamız daha eksildi.

Musa Baba, evladını kara toprağa verdiği günden bu yana kapıya bir sandalye atıp oturdu. Aylar boyunca, devletin sokağın başında görünmesini, adaleti de yanında getirmesini bekledi. Bekledi, bekledi, bekledi. Ama nafile… Ne gelen oldu ne de giden.

77 İlde Çocuk İstismarı Operasyonu: 156 Gözaltı 77 İlde Çocuk İstismarı Operasyonu: 156 Gözaltı

İçinde bağıran, Sinan’a kavuşmak isteğini hep dile getirse de adaletin sağlandığını görmeden gitmemek duygusu hep daha ağır basıyordu. Fakat olmadı. Zar zor çalışan kalbi evladının katillerinin elini kolunu sallayarak sokaklarda gezdiğini görmeye, adaletin sürekli ertelenmesi karşısında daha fazla dayanamadı.

Dedim ya: Sinan’ın katilleri bir can daha aldı.

Machiavelli diyor ki namussuz insanların ortasında tam anlamıyla namuslu olmak isteyen bir adam, er geç mahvolmaktan kurtulamaz. İşte Sinan’ın da kaderi bundan ibaretti.

Gelinen noktada, ölümü tam olarak idrak edemeyen evlatlarımız cenaze arabasının peşinde yürüyerek büyümeye mahkûm oldu.

Cenazemiz yarın (12 Mart 2024) öğle namazına müteakip Emir Sultan Camii’nden kaldırılıp Emir Sultan Mezarlığı’na defnedilecektir. Bütün sevenlerini bekliyoruz.”

Editör: Habererk Haber Merkezi