Politika

Sinan Ateş’in son sözlerini Fatih Altaylı açıkladı

Gazeteci Fatih Altaylı, Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in kendisini vuracağı kişiyi bildiğini iddia etti. Ateş’in arkadaşlarına söylediği son sözleri açıkladı.

Abone Ol

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, Ateş'in sokak ortasında öldürülmesine pek şaşıran olmadığını belirterek “Hatta 'Kendisi de şaşırmamıştır' dedi.

“KİMİN GÖREVLENDİRİLDİĞİNİ BİLE BİLİYORDU”

Devamında Altaylı, “Birkaç gün önce geldiği İstanbul’da dostlarıyla buluşmuş. O buluşmada söylediği sözler ilginç. “Benim kalemimi kırmışlar. Haberi geldi. Her an bir şey yapabilirler” demiş Tanıyanlar “Bu işle kimin görevlendirildiğini bile biliyordu ama umursamıyordu” diye anlatıyorlar. Ve Sinan Ateş’in siyasi çevresinde bu işi kimin yaptığına, kimin yaptırdığına ilişkin hiçbir bilgi eksiği yok.” İfadelerini kullandı.

Herkesin her şeyi bildiğini am sustuğunu belirten Altaylı “Etrafa bakınca eski günlere dönmüşüz gibi hissediyorum. Tek fark artık Renault Torosların üretimden kalkmış olması. Beyaz Torosların yerini galiba motosikletler almış. Boşuna dememişler çağ sana uymuyorsa sen çağa uy diye. Yargısız infazlar da artık çağa uymuş. Korkum o ki, seçime daha çok var.” Şeklinde yazdı.