ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, AKP'yi, isminde adalet olmasına rağmen ülkeyi adaletsiz hale getirdiğini söyledi.

Sinan Oğan, katıldığı televizyon programında 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi yaptığı saha çalışmalarını anlattı. Ülkede adalet olmadığını ve 4 adayın yarıştığı Cumhurbaşkanlığı seçiminde de adil bir yarış olmadığını savunan Oğan, "Ben şimdi neyle yarışıyorum. 14 tane uçak, 81 ilin valisi, istihbarat, emniyet, jandarma, genel kurmay, havuzun paraları. Her şey karşımızda. Ve ben şimdi tek tek kapı kapı gezerek kendimi anlatıyorum" dedi.

Televizyon kanallarının imkanlarından faydalanmasının da engellendiğini işaret eden Oğan, "Televizyon imkanları yok, karatma var. Bir çok kanala, devletin kanalına bile çıkamıyorum. Cumhurbaşkanı adayı olarak RTÜK Kanununa göre, devletin televizyonu da dahil her yere çıkmalıyım. Niye çıkamıyorum? Çünkü bu ülkede adalet yok. Bu ülkede adaletsizlik var. İsminde adalet olan parti bu ülkeyi adaletsiz bir hale getirdi. Ama az kaldı, 15 Mayıs sabahı bay bay diyeceğiz onlara, hepsine birden bay bay diyeceğiz" diye konuştu.

Editör: Yadigar Hanım