Şirin'i istismar edip öldürmüştü! Kağıt toplayıcısının istenen cezası belli oldu

Şirin'i istismar edip öldürmüştü! Kağıt toplayıcısının istenen cezası belli oldu
6 yaşındaki Şirin Elmas Hanilçi, İstanbul'da kağıt toplayıcısı olan Mustafa Örün tarafından boğularak öldürülmüştü. Örün'ün cezası belli oldu.

6 yaşındaki Şirin Elmas Hanilçi, İstanbul'da kağıt toplayıcısı olan Mustafa Örün tarafından cinsel istismara uğradıktan sonra boğularak öldürüldü.

Şirin, 31 Ekim'de ailesinden ayrıldıktan sonra kağıt toplayıcısı olan Mustafa Örün ile karşılaştı. Örün, Şirini Feriköy Mezarlığı'na götürerek cinsel istismarda bulundu ve ardından boğarak öldürdü.

Örün tutuklandı ve hakkında "çocuğa karşı kasten öldürme", "cinsel amaçla çocuğu hürriyetinden yoksun kılma" ve "çocuğun cinsel istismarı" suçlarından dava açıldı.

İddianamede, olayın tüm detayları, sanığın ifadesi ve adli tıp raporları yer alıyor. Sanık, suçunu itiraf etti.

Savcılık, sanığın "bir suçu gizlemek amacıyla çocuğa karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis ve diğer suçlardan da uzun süreli hapis cezalarına çarptırılmasını talep etti.

Dava, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek ve ilk duruşma 9 Ocak'ta yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.