Takımın sezona iyi bir başlangıç yapmasının ardından, kadrosunu güçlendirmeye yönelik çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Sivasspor, Arnavut forvet oyuncusu Rey Manaj ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Manaj, Sivas'a gelerek gerekli olan resmi işlemleri düzenledi ve imza attı.

27 yaşında olan Rey Manaj, futbol kariyerine Sampdoria altyapısında başladı. Daha sonra Cremonese, Inter, Pescara, AC Pisa, Granada, Albacete, Barcelona, Spezia Calcio ve Watford gibi kulüplerde oynadı. Kariyeri boyunca 213 maçta görev alarak 51 gol kaydeden Manaj, Arnavutluk milli takımının da formasını 30 kez giydi.

Kırmızı-beyazlı takımla sözleşme imzalayan Rey Manaj açıklama yaptı; “Kendine bir hedef belirle ve bu hedef doğrultusunda yürü, asla pes etme. Kazanmak istiyorsan, hedefinden şaşma, unutma büyük zaferler savaşarak kazanılır. Zafere giden yolda bazen zorlanırsın ama yalnız değilsindir. Arkanda binlerce taraftarın olduğunu bilirsin. Gücüne güç katar. Tüm zorlukları omuz omuza vererek aşarsın. Merhaba ben Rey Manaj. Yeni sezonda yeni hedefler, yeni zaferler için ben de buradayım."

Editör: Zuhal Ömür Tarakçı