AK Parti'li Dağ, İmamoğlu'nun Açıklamalarına Sert Yanıt Verdi

AK Parti'li Dağ, İmamoğlu'nun Açıklamalarına Sert Yanıt Verdi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, İmamoğlu'nun son açıklamalarını eleştirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Dağ, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı son açıklamalara sert bir yanıt verdi. Dağ, İmamoğlu'nun söylemlerinin gerçekleri yansıtmadığını ve kamuoyunu yanıltmaya yönelik olduğunu ifade etti.

Dağ, basın toplantısında yaptığı konuşmada, İmamoğlu’nun iddialarının siyasi bir manipülasyon olduğunu belirtti. Ayrıca, bu tür açıklamaların toplumda gereksiz bir gerginlik yaratma potansiyeli taşıdığını vurguladı. AK Parti'nin her zaman şeffaflık ve doğruluk ilkelerine bağlı kaldığını dile getiren Dağ, muhalefetin sorumluluk alması gerektiğini söyledi.

Son olarak, Dağ, İstanbul'un yönetiminde yaşanan sorunların çözümü için yapıcı bir diyalog ortamı oluşturulması gerektiğine dikkat çekti. Bu bağlamda tüm siyasi partilere çağrıda bulunan Dağ, birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğini savundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.