Akgün, Bakü Büyükelçiliği'nde Görevine Başladı

Akgün, Bakü Büyükelçiliği'nde Görevine Başladı
Yeni atanan büyükelçi Akgün, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'e güven mektubunu takdim etti.

Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliği'ne atanan Akgün, görevine resmen başladı. Akgün, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya gelerek güven mektubunu sundu. Bu önemli buluşma, iki ülke arasındaki diplomatik ilişkilerin güçlendirilmesi açısından dikkat çekici bir adım olarak değerlendiriliyor.

Güven mektubunun sunulmasıyla birlikte Akgün, Türkiye'nin Bakü'deki temsilcisi olarak resmi görevine başlamış oldu. İki ülke arasında tarihi ve kültürel bağların yanı sıra ekonomik işbirliklerinin de artırılması hedefleniyor. Akgün'ün bu süreçte üstleneceği rol merakla bekleniyor.

Azerbaycan ile Türkiye arasındaki ilişkiler her geçen gün derinleşirken, yeni büyükelçinin görevi bu bağlamda daha da önem kazanıyor. Akgün'ün diplomatik tecrübesiyle iki ülke arasındaki işbirliğini geliştirmesi umuluyor.5479657360415699065 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.