Akşener'den Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ilişkin flaş açıklama

Akşener'den Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ilişkin flaş açıklama
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylık meselesiyle ilgili açıklamalarda bulundu: "Bu masada oturan genel başkanlar böyle bir şeyi bana teklif ederlerse hazırım, onur duyarım. Ama bu noktada hiçbir konuşma olmadı." Dedi.

Yeniçağ TV’de gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında da açıklamalar yaptı. "Bu masada oturan genel başkanlar böyle bir şeyi bana teklif ederlerse hazırım, onur duyarım. Ama bu noktada hiçbir konuşma olmadı." Dedi.

“MİLLET İTTİFAKI’NIN İÇİNDE YER ALIP ALMAYACAKLARINI GÖRECEĞİZ”

Akşener, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun davetiyle altı genel başkan bir masanın etrafında toplandı. Kılıçdaroğlu bu altılı masadan bir cumhurbaşkanı adayı çıkmasını istedi. Bu altılı masanın içinde diğer arkadaşlarımızın Millet İttifakı'nın içinde yer alıp almayacağını göreceğiz. Ama parlamenter sistemde anlaştık" dedi.

MASADAKİ TÜM LİDERLERİN ADAY OLMA HAKKI VAR

Altılı masadaki tüm liderlerin aday olma hakkının olduğunu söyleyen Akşener, tek aday üzerinden yürütülmesi gerektiğini deklare ettiklerinin altını çizdi. Akşener, Kılıçdaroğlu'nun adaylık açıklamasına ilişkin olarak şunları kaydetti:

“TEKLİF EDERLERSE HAZIRIM, ONUR DUYARIM”

"Bu masada oturan genel başkanlar böyle bir şeyi bana teklif ederlerse hazırım, onur duyarım. ama bu noktada hiçbir konuşma olmadı."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.