MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Ankara mitinginde konuştu. Tehlike çok büyük diyen Bahçeli, Davutoğlu'nu eleştirerek, "Başbakan, Ankara patlamasının ardından, oyumuz arttı diye açıklama yapıyor. İnsanlarımız ölüyor, sen oy hesabı yapıyorsun. Hiç mi Allah'tan korkmaz, hiç mi kuldan utanmazsın, hiç mi vicdanın yoktur" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara katliamı sonrasında yaptırdıkları araştırmada oylarının arttığını söyleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu eleştirerek, "Başbakan, Ankara patlamasının ardından, oyumuz arttı diye açıklama yapıyor. İnsanlarımız ölüyor, sen oy hesabı yapıyorsun. Hiç mi Allah'tan korkmaz, hiç mi kuldan utanmazsın, hiç mi vicdanın yoktur" dedi.

Bahçeli'nin konuşmalarından notlar:

- AK Parti'nin sorumsuz politikaları yüzünden Milli Güvenlik politikalarımız yıkılmıştır. Tehlike çok büyüktür. Böylesine korkak bir iktidar görülmemiştir.

- Türkiye teröristlerin cirit attığı, üçüncü sınıf bir Ortadoğu ülkesi haline gelmiştir. Canlı bombalar hedeflerini imha için etrafta gezerken, Başbakan sabırla eylem yapmalarını beklemiştir. Böyle bir hükümet nerede görülmüştür ? Milliyetçi hareketin varlığı her kirli kampanyanın parçalanmasına yetecektir.

- Serok Ahmet ustasından öğrendiği dersleri uygulamaktadır. Davutoğlu, Şanlıurfa IŞİD'e nankör demektedir. Davutoğlu Ankara'daki patlamadan sonra oyunun arttığını da söylemektedir. Davutoğlu, IŞİD'e nankör derken, hangi iyiliklerine karşılık alamamıştır da IŞİD'e nankör demektedir. Erdoğan ve Davutoğlu 30 Eylül 2014'e kadar IŞİD'e terör örgütü diyememiş, o zamana kadar o örgütün yaptığı eylemleri alltan almışlardır. Ardından Esad nasıl Esed olduysa, IŞİD de DAEŞ olarak değişmiştir. AK Parti, IŞİD'e ne gibi iyilikler yapmıştır da, şimdi nankör olarak nitelemektedir? Kimse şansını zorlamasın, Türkiye

- Cumhuriyeti'ni hiçbir haine bırakamayız, terör nereye varırsa varsın, ne mutlu Türküm diyene sözüyle yürümekten yorulmayız. Bu irade bizde var. Bugün de teröre, teröriste, küresel planlara hayır diyoruz.

- Geleceğe yürüyor, geleceği kucaklıyoruz. Davutoğlu ve Erdoğan bunları duysunlar, duysunlar ki ayaklarını denk alsınlar. Ankara patlamasının ardından, oyumuz arttı diye açıklama yapıyor. İnsanlarımız ölüyor, sen oy hesabı yapıyorsun. Hiç mi Allah'tan korkmaz, hiç mi kuldan utanmazsın, hiç mi vicdanın yoktur. Katliamlar yapılıyor, bu AK Parti'nin oyunu artıyorsa, saldırıların sebebi çok uzakta aranmamalıdır.

Editör: TE Bilişim