Bakan Yumaklı: Sigortasız Üreticilerin Maliyetleri de Karşılanacak

Bakan Yumaklı: Sigortasız Üreticilerin Maliyetleri de Karşılanacak
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, ÇKS kaydı bulunan ancak sigortası olmayan üreticilerin maliyetlerinin de destekleneceğini açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS)'ne kayıtlı olan ancak sigortası bulunmayan üreticilere yönelik önemli bir açıklama yaptı. Bakan Yumaklı, bu üreticilerin de maliyetlerinin karşılanacağını belirtti.

Yumaklı, devletin tarım sektöründeki tüm üreticileri kapsayacak şekilde destek mekanizmalarını genişlettiğini ifade etti. Bu kapsamda, sigortasız çiftçilerin yaşadığı mali yüklerin hafifletilmesi hedefleniyor.

Bakan ayrıca, uygulamaya konulan yeni destek paketleriyle birlikte tarım alanında sürdürülebilirliğin artırılmasının amaçlandığını vurguladı. Böylece hem kayıtlı hem de sigortasız üreticilerin ekonomik olarak güçlendirilmesi sağlanacak.196491 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.