Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumnhurbaşkanlığı Sarayı'nda yaklaşık 90 dakika görüşmüştü.

Görüşmenin içeriğiyle ilgili açıklamayı Pazar günü yapacağını belirten Destici, şu açıklamayı yapmıştı "Tabi şu anda içeriği ile ilgili bir açıklama yapmayacağım.Takriben ülkemizin mevcut gündemi, hem içerideki, hem dışarıdaki gelişmeler. Çok faydalı bir görüşme oldu. Türkiye şu anda çok zor süreçlerden geçiyor. Bir bilgilenme konusunda çok faydalı bir görüşme oldu. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Türkiye’de tüm gündem maddeleri görüşüldü ve konuşuldu. Bizim açımızdan çok faydalı bir görüşme oldu. Ülkemiz için, milletimiz için en iyisi ne ise o olsun. Onu istiyoruz biz. Hafta sonu Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantımız var. İnşallah Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantımızda arkadaşlarımız ile istişare ettikten sonra sizlere açıklamada bulunacağız."

Bu gelişme üzerine BBP Beykoz İlçe Teşkilatı Sosyal medya üzerinden "Bu dava için bizler

Bayılanları da gördük

Ölürüm diyenleri de...

Bir fırsatını bulup kaçıp gittiler...

Hala da fırsat bekleyenler olabilir...

Yapılan istişare sonuçlarının oldu bittilere değiştirilerek açıklanması halinde kabul etmeyeceğimizi kamuoyuna duyururuz...

BBP Beykoz İlçe Teşkilatı" açıklamasını yaparak iki resim paylaştı.

Editör: TE Bilişim