Atikeler, “vatanın bölünmez bütünlüğü, demokratik haklar, cumhuriyetin temel ilkeleri ve Atatürkçü laik cumhuriyetin geleceği açısından çok önemli bir değer olarak gördüğü Meral Akşener’e elinden geldiğince katkıda bulunmak istediğini” söyledi.

Meral Akşener’e destek için gönül verdiği partisi CHP’yi ‘bıraktığını’ belirten Atikeler, “Futbol takımı tutar gibi parti tutmanın zamanı değil. Günümüzde Türkiye Cumhuriyeti’nin içinde bulunduğu zor günlerden geçebilmenin, ileriye dönük çocuklarımızın geleceği için, daha güzel günlere ulaşabilmenin en önemli yolunun Meral Akşener’in yolunda gitmek olduğuna inanıyorum. Millet olarak geçirdiğimiz bu zor günlerde bir lider olarak Meral Akşener’in ülkemize getireceği dinamizm ve bir devlet adamı olgunluğuyla göstereceği yol ile çıkabileceğimizi düşünüyorum. Milletime, devletime katkıda bulunabilmek için Meral Akşener’in izinde yürümeye çalışacağım. Bu amaç doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa etmiş bulunuyorum” diye konuştu.

“ARKADAŞLARIM DA DESTEKLEDİ”

İstifasının CHP’li arkadaşlarında da olumlu tepkiler aldığını savunan belirten Atikeler, bundan dolayı çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim