CHP'nin Malatya mitingi: 'İktidar değişimine yol açacak'

CHP'nin Malatya mitingi: 'İktidar değişimine yol açacak'
CHP'li Karatepe, Malatya'daki mitingin iktidar değişimine katkı sunmasını umuyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe, Malatya'da düzenlenecek olan 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitingine ilişkin açıklamalarda bulundu. Karatepe, mitingin Malatya Büyükşehir Belediye Binası arkasındaki alanda, Genel Başkan Özgür Özel'in de katılımıyla gerçekleştirileceğini belirtti.

Karatepe, Malatya'nın hem demokrasiye ve hukukun üstünlüğüne sahip çıkmak için hem de deprem ve don olaylarının yarattığı ekonomik zorluklar nedeniyle mitinge ev sahipliği yaptığını vurguladı. 450 milyon dolarlık kayısı üretiminin bu sene dondan dolayı sıfır olduğunu, tarımsal desteklerin açıklanmamasını ve konut yapımlarının yavaş ilerlemesini eleştirdi. Malatyalıların, kendi sorunlarının yanı sıra ülkedeki hukuksuzluklardan duydukları rahatsızlığı da dile getireceklerini ifade etti.

Karatepe, mitingde Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun serbest bırakılması ve hukuksuz bir şekilde gözaltına alınan belediye başkanlarının serbest bırakılması taleplerinin dile getirileceğini söyledi. Mitingin iktidar değişimine yol açacak bir sonuç doğurmasını umduğunu belirterek, en büyük çabalarının sandığın bir an önce vatandaşın önüne konulması olduğunu vurguladı.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.