DEM Parti Batman İl Eş Başkanı Tekik, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

DEM Parti Batman İl Eş Başkanı Tekik, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti
DEM Parti Batman İl Eş Başkanı Mustafa Mesut Tekik, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Diyarbakır'da yaşanan üzücü bir haberde, Demokratik Bölgeler Partisi (DEM) Batman İl Eş Başkanı Mustafa Mesut Tekik'in kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybettiği açıklandı.

DEM Parti'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Tekik'in ani vefatının derin bir üzüntüyle karşılandığı belirtildi. Açıklamada, Tekik'in yaşamı boyunca halkların eşitliği, özgürlük ve adalet mücadelesi verdiği vurgulandı.

Parti yetkilileri, Tekik'i mücadeleci kişiliği, örgütlü duruşu ve halkına olan bağlılığıyla tanıdıklarını, parti için çok değerli bir yol arkadaşı olduğunu ifade etti. Açıklamada, Tekik'e rahmet, ailesine, yoldaşlarına ve halkına başsağlığı dilekleri iletildi ve anısının mücadelelerinde yaşatılacağı belirtildi.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.