Hikmet Çetin: 100. gün kara gün

Hikmet Çetin: 100. gün kara gün
Hikmet Çetin, İmamoğlu'nun tutukluluğunun 100. gününde yapılan mitingde destek açıklaması yaptı ve CHP'nin genel başkanının etrafında birleşmesi gerektiğini söyledi.

Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluğunun 100. gününde Saraçhane'de yapılan mitinge katıldı ve İmamoğlu ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e destek açıklamasında bulundu.

Çetin, ANKA Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, İmamoğlu'nun tutukluluğunun 100. gününün kara bir gün olduğunu ve hiçbir delil olmamasına rağmen devam ettiğini belirtti. 'Hep devam edeceğim' diyen Çetin, olağanüstü kurultay sürecinin yanlış olduğunu ve partinin genel başkanının etrafında toplanması gerektiğini vurguladı.

Çetin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Şimdi bakın orada uzatmaları yanlış. Arada bir olağanüstü kurultay daha olmuş. Büyük bir çoğunlukla seçilmiş genel başkan. Şimdi yani aslında şu anda hepimizin genel başkanın etrafında toplanmamız lazım. Herkesin bunu yapması lazım."

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.