Karamollaoğlu, "Biz dedik ki, ittifaka kapıları tamamen kapatmadık ki; 'siz getirip devleti teslim ederseniz olur'" dedi.

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önceki gece katıldığı bir televizyon programında "İttifak çağrımıza Saadet Partisi müspet bir cevap vermedi. Gitti, başkaları ile beraber olmaya çalışıyor" açıklamalarına yanıt verdi. Karamollaoğlu, "Biz dedik ki, ittifaka kapıları tamamen kapatmadık ki; ‘siz getirip devleti teslim ederseniz olur’. Siz ülkenin problemlerini çözmeye bırakırsanız görün nasıl çözülüyor." ifadelerini kullandı.

"SİZ GETİRİP DEVLETİ TESLİM EDERSENİZ OLUR"

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz dedik ki, ittifaka kapıları tamamen kapatmadık ki; ‘siz getirip devleti teslim ederseniz olur’. Siz ülkenin problemlerini çözmeye bırakırsanız görün nasıl çözülüyor. Sizin bugüne kadar izlediğiniz politikalarla bu iş çözülmez. Ne yazık ki bunu göze alamıyorlar. Şeker fabrikalarının satışından bile vazgeçemiyorlar. Her şeyi özelleştiriyorlar.

GELECEĞİMİZİ İPOTEK ALTINA ALIYOR

Türkiye’de ipotek edilmeyen hiçbir şey kalmadı. Devlet dairelerini satacaklar. 20 yıllığına satacaklar. Peşin 1 milyon alacaklar. Sonra 20 yıl taksit ödeyecekler. Geleceğimizi ipotek altına alıyorlar. Geçmiş gitti zaten satacak bir şey kalmadı. Şimdi Türkiye’yi satıyorlar. İpotek altına almak bu demektir. Müflis tüccar gibi davranıyorlar. Şunun elinden tuttuk, ayağa kaldırdık diyen birileri var mı? Hayvancılıktaki açık aldı başını gidiyor. Türkiye’de ithalat ile ihracat arasındaki fark tavan yaptı."

Editör: TE Bilişim