Kemal Kılıçdaroğlu Tüm Danışmanlarını Görevden Aldı

Kemal Kılıçdaroğlu Tüm Danışmanlarını Görevden Aldı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; 4 Haziran 2023 tarihinden  önce Danışman ve Başdanışman olarak atanan tüm kişilerin, görevlerine son verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , Danışman ve Başdanışman olarak atanan tüm kişilerin, görevlerine 14 Haziran 2023 tarihi itibarıyla son verdi.
Görevine son verilen isimler arasında Nuşirevan Elçi, Tuncay Özkan,, Deniz Demir, Ünal Çeviköz, Rasim Bölücekir, Erdoğan Toprak ve Recep Cengiz'nde olduğu bildirildi.

Cumhuriyetin haberine göre:
CHP'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından, 4 Haziran 2023 tarihi öncesi Danışman ve Başdanışman olarak atanan tüm kişilerin, görevleri 14 Haziran 2023 tarihi itibari ile sonlandırılmıştır.

Cumhuriyet Halk Partisi adına yaptıkları çalışmalar için her birine ayrı ayrı teşekkür ederiz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.