MHP'li pazarcıdan Ümit Özdağ'a dikkat çeken açıklamalar

MHP'li pazarcıdan Ümit Özdağ'a dikkat çeken açıklamalar
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Eskişehir'de bir pazarcı vatandaşın kendisine söylediği sözlere dikkat çekti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Eskişehir'de gerçekleştirdiği ziyaret sırasında bir pazarcı vatandaşın kendisine "MHP'liyim demeye utanıyorum" dediğini aktardı.

Özdağ, bu durumu MHP'nin mevcut politikalarına ve yönetimine duyulan tepkinin bir göstergesi olarak değerlendirdi.

Özdağ, Eskişehir'de yaptığı konuşmada, MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'in ideallerinden uzaklaşıldığını ve partinin mevcut yönetiminin bu idealleri temsil etmediğini savundu.

Ayrıca, MHP'nin mevcut politikalarının ve yönetim anlayışının, partinin tabanında ciddi bir hayal kırıklığı yarattığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.