Özdağ'dan tahliyelerle ilgili açıklama: '200'den fazla PKK'lı tahliye oldu, İmamoğlu hala tutuklu'

Özdağ'dan tahliyelerle ilgili açıklama: '200'den fazla PKK'lı tahliye oldu, İmamoğlu hala tutuklu'
Ümit Özdağ, 200'den fazla PKK'lının tahliye edilmesine rağmen Ekrem İmamoğlu gibi isimlerin hala tutuklu olmasını eleştirdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İmralı F Tipi Cezaevi'nde bulunan PKK terör örgütü hükümlüsü Veysi Aktaş'ın tahliyesini değerlendirdi. Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 200'den fazla ağır suçlu PKK'lının tahliye edildiğini ve tahliyelerin devam ettiğini belirtti.

Ancak Özdağ, Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık, Ayşe Barım, Aykut Erdoğdu, Buğra Gökçe ve diğerlerinin hala tutuklu olduğunu vurguladı. Özdağ, bu kişilerin tutuksuz yargılanmaları gerektiğini ifade etti.

Cezaevinde 30 yılını dolduran Veysi Aktaş'ın tahliyesiyle ilgili olarak Özdağ, mevcut durumun adaletsizliğini dile getirdi ve tutuklu bulunan diğer kişilerin durumuna dikkat çekti.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.