Özel, İmamoğlu davası için Silivri'de

Özel, İmamoğlu davası için Silivri'de
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı davanın ikinci duruşması için Silivri'ye gitti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yerine vekil olarak gelen Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı davaya katılmak üzere Silivri'ye geldi. İmamoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek'le ilgili ifadeleri nedeniyle "Kamu görevlisine karşı görevinden dolayı alenen hakaret", "Tehdit" ve "Terörle mücadelede görev almış kişileri hedef göstermek" suçlarından 7 yıl 4 aya kadar hapis cezasıyla yargılanıyor.

Davanın ikinci duruşması bugün Silivri'de görülecek. Özel'in, İmamoğlu'na destek olmak ve davayı yerinde takip etmek amacıyla Silivri'ye geldiği öğrenildi. CHP Genel Başkanı'nın, İmamoğlu'nun davasını yakından takip ettiği ve gelişmeleri değerlendirdiği belirtiliyor.

İmamoğlu'nun yargılandığı dava, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı ve Türkiye'nin gündemindeki önemli konulardan biri haline geldi. Davanın sonucu, hem siyasi hem de hukuki açıdan önemli sonuçlar doğurabilir.

19216-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.