Özgür Özel: Kurban Bağışımı İstanbul Vakfı'na Yapıyorum
Yayınlanma:
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kurban Bayramı bağışını İstanbul Vakfı'na yapacağını açıklayarak vatandaşları da bağış yapmaya davet etti.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla bu yılki kurban bağışını İstanbul Vakfı'na yapacağını duyurdu. Özel, yaptığı açıklamada vatandaşları da İstanbul Vakfı'na bağış yapmaya çağırdı.
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Özel, Kurban Bayramı'nın dayanışma ve paylaşmanın öne çıktığı bir bayram olduğunu vurguladı. Geçim sıkıntılarının giderek arttığı ve birçok insanın temel ihtiyaçlarını karşılamada zorluk yaşadığı şu günlerde, dayanışmanın büyük önem taşıdığını belirtti.
Özel, açıklamasının devamında, 'Milyonların tenceresini kaynatamadığı bu zor günlerde herkesi İstanbul Vakfı'na kurban bağışı yapmaya davet ediyorum' ifadelerini kullandı.
Kaynak:ANKA
Siyaset
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.