Özgür Özel, Saraçhane'de Vatandaşlarla Buluştu

Özgür Özel, Saraçhane'de Vatandaşlarla Buluştu
CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel, İstanbul'un Saraçhane bölgesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel, İstanbul'un Saraçhane semtinde düzenlenen etkinlikte halka hitap etti. Etkinlikte, yerel sorunlar ve ülke gündemi hakkında görüşlerini paylaşan Özel, katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.

Özgür Özel'in konuşmasında, Türkiye'nin mevcut siyasi durumu ve CHP'nin bu süreçteki rolü üzerinde duruldu. Katılımcılarla etkileşimde bulunan Özel, partinin hedefleri ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Etkinliğe katılan vatandaşlar, Özgür Özel'in açıklamalarını dikkatle dinleyerek çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundu. Bu buluşma, yerel siyasetin nabzını tutmak açısından önemli bir fırsat sundu.185615 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.