Özgür Özel: 'Yüreğim yanıyor'
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in vefatına ilişkin derin üzüntüsünü dile getiren bir açıklama yaptı. Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Zeyrek'i 'en yakınımızı, en iyimizi, en çalışkanımızı' olarak nitelendirdi.
48 yaşında hayatını kaybeden Zeyrek'in elektrik çarpması sonucu hastaneye kaldırıldığı ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'nde tedavi gördüğü belirtildi. Özel, paylaşımında yaşadığı acıyı kelimelerle ifade etmekte zorlandığını belirterek, Zeyrek ile birlikte kurdukları hayalleri ve kaybettiği dostluğun derin acısını vurguladı.
'İçimde nasıl söneceğini bilmediğim bir ateş var. Yüreğim yanıyor. Hepimizin başı sağ olsun' diyen Özel, taziye mesajıyla Zeyrek'in ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.
Kaynak:ANKA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.