Tekirdağ'da CHP mitingi: Yontar, 'halk erken seçim istiyor' dedi
CHP'nin Tekirdağ'da düzenlediği "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinginde konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, halkın ekonomik sıkıntılardan ve adaletsiz kararlardan şikayetçi olduğunu belirtti. Yontar, mitingin erken seçim talebini vurgulayarak, halkın Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun yanında olduğunu ve sandığı beklediğini ifade etti.
Tekirdağ, CHP'nin "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinglerinin 11. durağı oldu. Miting, Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasına tepki olarak ve erken seçim çağrısıyla düzenlendi.
CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, ANKA Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, "Halk, hak, hukuk ve adalet için burada. İnsanlar ekonomik koşullardan bıkmış durumda. Adaletsiz verilen kararlardan illallah etmiş durumda. Dolayısıyla buradaki halk gerçeği haykırıyor. Biz Ekrem başkanımızı yanımızda, sandığı da önümüzde istiyoruz. Erken seçimin en kısa zamanda yapılması için bu halk bugün burada," dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.