Türk Milliyetçileri ‘Hayır’ diyor Platformu ziyaretlerine devam ediyor.

MHP Genel Başkan adayları Ümit Özdağ ve Sinan Oğan ile MHP Milletvekilleri Yusuf Halaçoğlu, Nuri Okutan ve İsmail Ok’un yer aldığı platform üyelerinden oluşan heyet dün de Saadet Partisi’ni ziyaret ett. Görüşmede ‘Hayırcılar’ın yanı sıra Saadet Partisi Genel Başkan Temel Karamollaoğlu ve parti yönetimi de hazır bulundu. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Temel Karamollaoğlu, şunları söyledi: “Biz mümkün olduğu kadar insanların bir noktada düşünerek ve ötekileştirilmeden karar vermelerini istiyoruz. Memlekete faydalı olacak perspektifle konuya yaklaşmalarını arzu ediyoruz. Kendileri gibi düşünmeyenlerin ihanetiçinde hareket ediyorlarmış gibi ötelenmeden karar vermelerinin doğru olacağı kanaatindeyiz. Memleketin içinde bulunduğu durum bizi adeta var olma yok olma noktasına doğru götürüyor.

TOPLANTIYA DAVET

Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ise şöyle konuştu: “Sayın Genel Başkan’ı ayın18’deyapacağımızbüyüktoplantıda misafir olarak aramızda görmek istiyoruz. Aynı zamanda kendilerine yapmış olduğu ilkeli ve birleştirici çıkıştan dolayı teşekkür ediyoruz. Çünkü çevre coğrafyalarda büyük jeopolitik kırılmaların gerçekleştiği ve devlet teşkilatımızın da 15 Temmuz’da ağır bir zafiyet yaşadığı dönemde iç cephenin sağlam olması gerekiyor. Devleti yönetenler evet diyenler ‘millici’, hayır diyenlerin ‘darbeci ve terörist’ diye bölerse; buradan ne çıkarsa çıksın, geçtiğimiz bin yılda olduğu gibi birlikte yaşamamız mümkün olmaz.”

MİLLETTEN KORKUYORLAR

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ise şunları söyledi: “Türkiye’nin tek bir adamın yönetimine bırakılması yanlıştır. Genel merkezin eleştirileri sadece onların değil AKP’nin eleştirileriyle aynı. Hayır diyenleri teröristlerle eşdeğer tutuyorlar. Milletten korkmayın diyenlerin milletten korkmaları anlamsız. Kendilerinin sonuçtan korktuğunu gösteriyor. Onları çok fazla kale almıyoruz, biz milletimize doğruları anlatıyoruz. Milletimiz anladıkça da hayır cephesi gittikçe büyüyor. Bunun sonu onlar açısından iyi olmayacak diye düşünüyorum.”

PAMUKOĞLU KATILIYOR

“Hayırcılar” heyeti, Saadet Partisi’nden önce HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu’nu da ziyaret etti. HEPAR Genel Merkezi’nde gerçekleşen buluşmada, referandumda Türk demokrasisine sahip çıkmak için siyasi farkların bir kenara konularak nasıl bir yol izlenmesi gerektiği konuşuldu. Samimi bir ortamda geçen görüşme sonrası yapılan açıklamada, Osman Pamukoğlu’nun, davet edildiği 18 Şubat 2017 günü saat 13:00’da, Ankara - Yenimahalle, Nazım Hikmet Kültür Merkezi’ndeki toplantıya katılacağı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim