AK Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin ile CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, MHP'ye bomba gibi düşen Ümit Özdağ'ın istifasıyla ilgili konuştu. CHP'li Tekin, Özdağ'ın Bahçeli'nin bilgisi dahilinde istifa etmiş olabileceğini ileri sürdü.

AK Parti'li İdris Şahin, Özdağ'ın mevcut yapıyla birlikte hareket ettiğini söylerken, Gürsel Tekin ise bir adım daha ileri giderek Özdağ'ın Bahçeli'nin adayı olacağını söyledi. Tekin "Özdağ, Bahçeli'nin bilgisi dahilinde istifa etmiştir. Büyük olasılıkla Özdağ, Sayın Bahçeli'nin adayı olacaktır" dedi.

 

KURULTAY ÇAĞRISI YAPIP İSTİFA ETMİŞTİ

Görevinden istida ettiğini duyuran MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partide yaşanan ağır üzüntü ve derin hayal kırıklığını aşmak, mevcut istikrarsızlığa son vermek için partiyi olağanüstü kurultaya götürmesinin toparlayıcı bir adım olacağını açıklamıştı. 

HALAÇOĞLU VE YENİÇERİ DESTEKLEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Özdağ ve MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ile birlikte 24. dönem MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri de katıldı.

Devlet Bahçeli’nin hizmetlerini tarihin ve ülkücülerin unutmasının mümkün olmadığını söyleyen Özdağ, “Devlet Bahçeli ile ilgili tarihsel gerçek, günlük kızgınlık ve gerginliklerin ötesinde ülkücü hareketin Devlet ağabeyi olduğu ve Devlet ağabeyi olarak da her zaman kalacağıdır.” dedi.

 

http://www.internethaber.com/umit-ozdag-ve-bahceli-icin-bomba-iddia-1569039h.htm

Editör: TE Bilişim