Ümit Özdağ "Türk halkı aldatılmasın" diyerek o isme sahip çıktı!

Ümit Özdağ "Türk halkı aldatılmasın" diyerek o isme sahip çıktı!
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, hakkında disiplin soruşturması başlatılan Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve ENAG Grup Kurucusu Prof. Dr. Veysel Ulusoy’a sahip çıktı.

 ENAG Enflasyon Araştırmaları Grubu (ENAGrup) kurucusu Prof. Dr. Veysel Ulusoy'a görev yaptığı Yeditepe Üniversitesi tarafından disiplin soruşturması açıldı.

Ulusoy, soruşturmanın akademik sözleşmesinin feshiyle sonuçlanabileceğini söyledi.

Reuters'a konuşan Ulusoy: "Bu araştırma projesine yıllar önce başladığımızdan beri böyle bir şey bekliyordum. Sonunda ne olursa olsun mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

ENAG Mayıs ayında yıllık enflasyonu yüzde 160 olarak hesaplamıştı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre yıllık enflasyon yüzde 73,5'ti.

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN FLAŞ AÇIKLAMA

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile Prof. Dr. Veysel Ulusoy’a sahip çıktı. Ulusoy’un, Türk halkının aldatılmasını engellediğine vurgu yapan Özdağ, Bu soruşturma Yeditepe Üniversitesi tarihine kara leke olarak geçecek.”dedi.

Ümit Özdağ’ın açıklamalarının tamamı şöyle:

Veysel Ulusoy Hoca enflasyon araştırmaları yaparak Türk halkının TÜİK tarafından aldatılmasını engellediği için çalıştığı üniversite tarafından cezalandırılıyor. Saray rejimi zam, baskı ve zulüm demektir. Bu soruşturma Yeditepe Üniversitesi tarihine kara leke olarak geçecek.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.