Ümit Özdağ'a polis engeli: Uyarılarımız dikkate alınsaydı, o terörist 6 canımızı bizden koparamayacaktı
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün İstiklal Caddesi'nde terör nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşları anmak adına basın açıklaması düzenleyeceğini belirterek herkesi caddeye davet etti.
POLİS GÜVENLİK NEDENİYLE BÖLGEYE ALMADI
Ancak dünden bu yana Taksim'de büyük bir güvenlik önlemi alan polis ekipleri, güvenlik gerekçesiyle Ümit Özdağ ve beraberindekileri Taksim'e almadı. Özdağ da bölgeye alınmamasının ardından polis barikatının dışında basın açıklaması gerçekleştirdi.
"UYARILARIMIZIN NE KADAR DOĞRU OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
Özdağ ayrıca, "Sınırdaki mayınlar temizlenmeseydi, o teröristler Türkiye'ye girmeye çalışırken ölecekti. Olması gereken de buydu. Böyle olsaydı Türk çocukları ölmeyecekti" dedi.
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın sözleri, alkışlar ve 'helal olsun' sözleriyle karşılandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.