AKP'li İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu bile hayat pahalılığına isyan etti AKP'li İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu bile hayat pahalılığına isyan etti

Ülkemizin önümüzdeki hafta 7.01.2024 pazar gününden itibaren Balkanlar üzerinden gelecek olan soğuk hava ve yağış sistemini etkisi altına girmesi bekleniyor. buna bağlı olarak öncelikle yurdun batı bölgelerinde sağanak ile güney ve batı kıyılarda yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde başlayacak yağışların, zamanla tüm yurtta etkili olması tahmin ediliyor

10.01.2024 Çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıklarındaki azalma ile birlikte, ülkemizin güney ve batı kıyı kesimlerinde yağmur, iç ve batı kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde olması beklenen yağışların, Güney ve batı kesimler ile zamanla orta ve doğu Karadeniz’de yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Halen mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının , 10.01.2024 Çarşamba günü kuzey batı kesimlerden başlamak üzere hafta boyunca hızlı ve ani düşüşler, Mevsim normallerinin altına düşmesi bekleniyor.

Rüzgârın , pazar ve pazartesi günleri batı ve iç bölgelerde güney ve batı yönlerden kuvvetli ve fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Soğuk ve yağışlı havanın meydana getirdiği olumsuzluklara karşı Meteoroloji genel müdürlüğümüze yapılan meteorolojik tahmin ve erken uyarıların yakından takip edilerek , dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Ekran görüntüsü 2024-01-05 160948

Editör: Habererk Com