Bir sokak röportajında korkunç gerçek ortaya çıktı.

 Hakkari Yüksekova’da uzman çavuş olduğunu söyleyen bir vatandaş, askeri garajdan çalınan benzinin peşine düştüğü için meslekten ihraç edildiğini anlattı. Şu anda FETÖ’den hapiste olan o zaman ise tabur komutanı olan Ali Yazıcı’nın kendisine “defterini dürerim” dediğini aktaran vatandaş, kendisine ihbarda bulunan askerin ise teskere aldıktan bir hafta sonra trafik kazasında vefat ettiğini belirtti.

Sözlerine “Hiç kimse başkaldırmıyor.” diyerek başlayan vatandaş, “Herkes bu düzene eyvallah ediyor. Ben eyvallah etmedim 10 sene önce. 10 senedir sürünüyorum. Meslekten ihraç edildim. Hakkari Yüksekova’da Komando Birliği’nde uzman çavuştum ben. Bir tane asker bana ihbar etti dedi ki; komutanım askeri garajdan benzinlikten tonlarca benzin çıkarılıyor, sivil kaynaklarla Hakkari Yüksekova’dan bir vatandaş kamyonla geliyor götürüyor dedi. Ben de bu işe el attım, bu iş bir patladı. Tabur komutanım bana haber gönderdi, dedi ki; “bu konuyu kapatsın yoksa defterini dürerim” dedi. Ben de dedim ki ne yaparsa yapsın. Hırsızın hiç mi suçu yok dedim. Sakalın traşsız, botun boyasız diye bana 37 gün hapis cezası verdiler. Meslekten ihraç edildim. Benim tabur komutanım daha sonra ne oldu biliyor musun? Recep Tayyip Erdoğan’ın başyaveri oldu. Şuan FETÖ’den yatan Ali Yazıcı. Ama ben şu an ihraç edildim. Hani kim, hiç kimse duydu mu? Hiç kimse benim sesimi duyurdu mu? Ölsem kimsenin haberi oldu mu ve bana bu işi ihbar eden asker de teskere aldıktan bir hafta sonra trafik kazasında rahmetli oldu. Dosya da kapandı. “

Erdoğan’ın eski yaveri Trabzonlu Ali Yazıcı’nın ihaneti ortaya çıkınca “Fetullah'ın sidikli şalvarını öpmek uğruna devlete ihanet eden Ali Yazıcı nüfusunu derhal Pensilvanya'ya aldırsın” yorumları yapılmış; bir dönem haber olmuştu.

Editör: Habererk Habererk