Hummer spor hizmet aracı (SUV) genellikle ABD ordusuyla ilişkilendirilir. Bu dayanıklı araç genellikle çalışanları farklı konumlara taşımak için kullanılır. Ancak son zamanlarda devasa bir Hummer H1 X3'ün (Hummer) videosu, devasa boyutundan dolayı interneti fethetti. Bu dev otomobilin 21 milyondan fazla görüntüleme ve 63 binden fazla beğeni almasıyla sosyal medyada pek çok kişinin dikkatini çektiği açık.

Bir Twitter kullanıcısı olan @Rainmaker1973, geçtiğimiz günlerde dünyanın en büyük Hummer SUV'unu sergilediğini iddia eden bir video paylaştı. Cartoq'un raporuna göre Hummer H1 X3, normal modelden üç kat daha büyük. Bu muhteşem araba, Birleşik Arap Emirlikleri'nin yönetici kraliyet ailesinin bir üyesi olan Şeyh Hamad bin Hamdan Al Nahyan'a ait.

Geçen yıl automotecrazer tarafından YouTube'a yüklenen bir videoda, o zamanlar henüz üzerinde çalışılan bu dev Hummer gösteriliyordu.ı ortalama olarak, bir kat yaklaşık 10 ila 12 fit yüksekliğindedir. Karşılaştırıldığında, dünyanın en büyük Hummer'ı 6,6 metre yüksekliğindedir - yaklaşık 22 fit'tir.

Hummer'ın içine bir göz attığınızda, tuvalet ve lavabo gibi bazı beklenmedik lüksleri bulduğunuzda şaşıracaksınız. Ancak bunun etkileyici olduğunu düşünüyorsanız, bu 1950 Power Wagon'a göz atıncaya kadar bekleyin! Bu devasa yaratım, içinde yatak odalarının da bulunduğu bir otel gibi inşa edilmiş. Bu tür araçların gerçekten var olması neredeyse inanılmaz, ancak bunlar otomotiv dünyasının olağanüstü harikalarından sadece birkaç örnektir.

Editör: Habererk Com