Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçen hafta bir video yayımlayarak sokaklarda giderek yaygınlaştığını belirttiği uyuşturucuya karşı yurttaşları uyararak, "Türkiye’de bir metamfetamin salgını var. Saray'ın düzeni bu salgını besliyor. Breaking Bad Süleyman çocukların zehirlenmesine göz yummuştur" ifadelerini kullanmıştı.

SOYLU TEPKİ GÖSTERMİŞTİ!

Kılıçdaroğlu'nun bu paylaşımının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kılıçdaroğlu'nun Amerika’da hamburgercide aldığı siparişler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Yakanı bırakmayacağız! Yalanlarını yanına bırakmayacağız! İftiralarını yanına bırakmayacağız" notuyla bir video paylaşarak Kılıçdaroğlu'nu hedef almıştı.

SOYLU'DAN ŞAŞIRTAN RAKAM

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün Bursa'da yaptığı açıklamada ise adeta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu doğrular nitelikte ifadeler kullandı.

Son bir buçuk ayda Bursa'da ikinci kez 'Kökünü Kurutma Operasyonu' yaptıklarını belirten Soylu, “Bin defa gelmemiz gerekirse geleceğiz” dedi.

“Tarihin en büyük uyuşturucu operasyonlarını yapıyoruz” diyen Soylu, şaşırtan bir rakam vererek şöyle konuştu:

“Haftada ortalama 5 bin uyuşturucu satıcısını veya imalat yapanı gözaltına alıyoruz. Daha dün Diyarbakır’da 1900 kilonun üzerinde esrar ele geçirildi. Gençlerimizi bu illete bulaştırmaya çalışanlara müsamaha göstermeyeceğiz.”

Editör: Gökçe Sevim