Taraftar etkileşim platformu Socios.com, şu an Avrupa ve Latin Amerika’daki en büyük futbol kulüplerinden bazıları da dahil olmak üzere dünya çapında 150’den fazla kulüple resmi partner konumunda bulunuyor. İş birliği kapsamında Sony Pictures, Socios.com’un 1,8 milyondan fazla global spor taraftar topluluğuna, ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ filmine Socios.com uygulamasından ulaşılabilecek örümcek adam temalı özellikleri sunma fırsatı bulacak.  

Oscar ödüllü Spider-Man: Into the Spider-Verse filminin devamı niteliğindeki Spider-Man: Across the Spider-Verse filminin lansmanı ile gerçekleştirilecek iş birliği kapsamında örümcek adamı, hem bir süper kahraman hem de bir ‘süper taraftar” kimliğiyle, aralarında LaLiga’nın Civitas Metropolitano ve Mestalla’nın yanı sıra Lega Serie A sahaları da olmak üzere bazı önemli Avrupa futbol stadyumlarında göreceğiz. Ayrıca, 2 Haziran’da sinemalarda gösterime girecek filmin tanıtımını yapmak amacıyla Socios.com da LaLiga ve Lega Serie A kulüplerinin resmi partneri olarak bazı varlık ve haklarından faydalanacak. 

“FAN TOKEN SAHİPLERİNE YENİ VE HEYECAN VERİCİ FIRSATLAR SUNULACAK” 

Socios.com kurucusu ve CEO’su Alexandre Dreyfus şunları söyledi:  

“Socios.com kullanıcıları dünyayı kurtarmak için kötülerle savaşmasa da, Fan Token’lar sayesinde takım kararlarına etki etmek, promosyonlara, özel ürün ve deneyimlere erişmek gibi, diğer taraftarlarda olmayan bazı özel güçlere sahiptirler. Sony Pictures’a bizim canlı global taraftar topluluğumuzla bağ kurma fırsatı verecek, bize de vizyonumuzu ve platformumuzu daha geniş bir izleyici kitlesine taşıyacak, Fan Token sahiplerine yeni ve heyecan verici fırsatlar sunacak bu iş birliğinden büyük memnuniyet duyuyoruz.” 

“SONY PİCTURES’DA BİZ HAYRAN TOPLULUKLARI YARATMAKLA YAKINDAN İLGİLİYİZ” 

Sony Pictures Pazarlama ve Dağıtım Başkan Yardımcısı Alessia Garulli şunları ekledi:

“Spor ve eğlence endüstrilerinin ne kadar benzeştiklerini tasdikleyen bu yenilikçi işbirliği ile ilgili son derece istekliyiz. Spider-Man: Across the Spider-Verse filmindeki çoklu Spider-Man evreni ile blokzincir teknolojisinin taraftarlara sunduğu yeni etkileşim fırsatlarını birbirlerine destek çıkacak biçimde konumlandıran bir ortak tanıtım projesi bu.” 

Sony Pictures İspanya Pazarlama Direktörü Pepe Ramírez ise şunları söyledi:

“Sony Pictures’da biz hayran toplulukları yaratacak, onları harekete geçirip etkileşim kurmaya itecek yeni yollar keşfetmekle yakından ilgiliyiz. Socios.com’un spor dünyası için yaptıkları eğlence endüstrisi için önemli bir örnek teşkil ediyor. Bu yüzden biz de bu heyecan verici iş birliği sayesinde yeni şeyler keşfetmek için sabırsızlanıyoruz.” 

“FAN TOKEN’LAR İLE SPOR TUTKUNLARINA VE KULLANICILARINA KENDİ HİKAYELERİNİ YAZMA FIRSATI TANINIYOR” 

Bu anlaşmanın sonucunda, Socios.com Fan Token sahipleri, filmin Los Angeles’taki dünya galasına katılmak üzere bir gezi kazanma şansına; Madrid, Milano ve Londra’daki galalarına gitme, farklı Avrupa şehirlerinde izlemek üzere filme biletler kazanma, resmi Spider-Man ürünlerini hediye alma fırsatına sahip olacaklar. Bu yeni Spider-Man macerasının sloganı ‘Kendi hikayeni yaz’. Brooklyn’deki mahallemizin tam zamanlı ve dostane Örümcek-Adam’ı bu yeni epik macerasında Multiverse içine düşüyor ve orada yolu kendi mevcudiyetini korumakla yükümlü bir dizi Örümcek-İnsan ile kesişiyor. Socios.com Fan Token sahiplerinin başrolünde olduğu bir video serisiyle Socios.com, ‘Kendi hikâyeni yaz’ sloganına uygun biçimde, taraftarların takımlarıyla etkileşim kurmalarına, sadakatlerinden ötürü ödüllendirilmelerine ve özel ödüllere ulaşmalarına aracılık eden dijital fayda varlıkları olan Fan Token’lar vasıtasıyla spor tutkunlarına ve kullanıcılarına kendi hikayelerini yazma fırsatı tanıyor. 

Fan Token’lar, dünyanın önde gelen spor takımlarına, taraftar etkileşim ve ödüllendirme uygulaması Socios.com aracılığıyla global taraftar kitleleri ile iletişime geçip onları ödüllendirmenin yeni yollarını sağlayan dijital fayda varlıklarıdır. (DHA)

Kaynak: dha