Beşiktaş'ın divan kurulu toplantısı esnasında çarpıcı gelişmeler yaşandı. Divan kurulu üyelerinden Atıf Keçeci'nin Çebi'nin konuşması esnasında küfür etmesi ortamı bir hayli gererken siyah beyazlı taraftarlar yaşananlara sosyal medya üzerinden büyük tepki gösterdi.

Siyah beyazlılarda divan kurulu toplantısı olaylı geçti. Başkan Ahmet Nur Çebi konuşma yapmak adına kürsüye çıktığı anda Atıf Keçeci'nin kendisine küfür ettiği iddia edilirken büyük bir tepki de akabinde geldi. Yaşanan arbedede olayların çıkması diğer üyeler tarafından son anda engellenirken Keçeci olay yerinden uzaklaştırıldıktan sonra Çebi konuşmasına başladı.

Divan Kurulu Karıştı

Çebi konuşmasında eski Başkan Fikret Orman'a yüklenerek, kendisinin bu işe kellesini koyduğunu ve onun sadece kaçmayı düşündüğünü söyledi. Orman'ın taraftar karşısında her zaman sessiz kaldığını belirten Çebi, hakaret edenlere karşı da gereğinin yapılmamasının bir hata olduğundan bahsetti.

Çebi takımın finansal olarak bitik bir halde olduğunu ifade ederek borçların da buna bağlı olarak artacağından söz etti. Bu kadar borcu olan bir kulübün yıllık faizlerden yüklü miktarda etkileneceğini belirten Çebi, Beşiktaş'ın çok büyük bir camia olduğunu hatırlatarak kendilerini oldukça zor günler beklediğini dile getirerek siyah beyazlı taraftarlardan da destek istemekten geri kalmadı.

Editör: TE Bilişim