Uzunca bir süredir Beşiktaş'ın gündeminde olan ve son olarak siyah beyazlı takım ile her konuda anlaşma sağladıktan sonra dün akşam ilk idmanına çıkan Sergen Yalçın, yönetimle yaptığı son görüşmesinde takımdan memnun olduğunu ve transfere ihtiyacı bulunmadığını söyledi.

Ve Beşiktaş'ta Sergen Yalçın olayı mutlulukla sonuçlandı. Nevzat Demir Tesisleri'nde sabah saatlerinde takım ile bir toplantı gerçekleştiren Yalçın'ın daha sonrasında oyuncularla ilk antrenmanını gerçekleştirdiği ifade edildi. Abdullah Avcı ile olan sözleşmenin tek taraflı olarak fesih edilmesi sonrasında Sergen Yalçın ile 1,5 yılık sözleşme imzalanırken Oğuzhan Özyakup'ta Hollanda Ligi ekiplerinden Feyenoord'a kiralık olarak gönderildi.

Takımdan Memnun

Sergen Yalçın, yönetim ekibi ile gerçekleştirdiği son toplantıda oyunculardan oldukça memnun olduğunu ve bu kadroya özgüven geldikten sonra işlerin iyiye gideceğini söylemesi transfer kapılarını da iyice kapattı. Yöneticiler ise bir forvet transferi için arayışta olduklarını ve şartların olgunlaşması halinde bunu gerçekleştirebileceklerini yeni hocaya iletti.

Antrenmanın hemen öncesinde futbolcularla bir toplantı gerçekleştiren Yalçın, takım içerisinde herkese sonsuz bir şekilde güvendiğini Beşiktaş'ı yeniden ayağa kaldırmak adına ellerinden geleni hep birlikte başarabileceklerini ifade etti. Yüklerinin oldukça ağır olduğunu kaydeden Yalçın, siyah beyazlı taraftarlara söz verdiklerini de iletti.

Editör: TE Bilişim