Dilek Koçak'ın Doping Testi Negatif Çıktı

Dilek Koçak'ın Doping Testi Negatif Çıktı
Türkiye Atletizm Federasyonu, milli atlet Dilek Koçak'ın doping testinin negatif sonuçlandığını duyurdu.

Türkiye Atletizm Federasyonu, milli sporcu Dilek Koçak hakkında yapılan doping testinin sonucunu açıkladı. Yapılan açıklamada, Koçak'ın testinin negatif çıktığı ve herhangi bir yasaklı maddeye rastlanmadığı belirtildi.

Federasyon yetkilileri, bu sonucun ardından Dilek Koçak'a yönelik iddiaların asılsız olduğunu vurguladı. Spor camiasında yaşanan bu gelişme, Koçak’ın kariyerine olan güvenin yeniden tesis edilmesine yardımcı olacak.

Doping ile mücadele konusunda kararlılığını sürdüren Türkiye Atletizm Federasyonu, tüm sporcuların temiz bir şekilde yarışmasını sağlamak için gerekli önlemleri almaya devam edeceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.