Galatasaray Falcao şoku yaşanıyor. Konyaspor ile oynanan deplasmanda maçının ikinci yarısında sakatlanan golcü oyuncunun en az 3 ila 4 hafta kadar sahalardan uzak kalması beklenmekte.

Süper Lig'de zirve iddiasını devam ettirmek isteyen sarı kırmızılılar deplasmanda Konyaspor'a konuk oldu. Baştan sona mücadeleyi üstün götüren Galatasaray 3-0 gibi farklı bir skor ile maçı kazanarak şampiyonluk potasının içerisine girdi. Mücadele sonunda sahayı sakatlanarak terk etmek durumunda kalan Falcao önemli açıklamalarda bulundu.

Falcao sahaya kazanmak için çıktıklarını ve kendisinin de gol attığı için oldukça mutlu olduğunu dile getirdi. Takımda bulunan bütün arkadaşlarına galibiyet için teşekkür eden golcü oyuncu elinden geleni yaptıklarını belirterek 3 puanı kazandıkların ı ve sezon sonunda da şampiyon olmak istediklerini ifade etti. Sakatlığı konusunda da risk almamak adına oyundan çıkmak istediğini belirten Falcao son durumunun ise çekilecek olan MR'ın hemen ardından belli olacağını belirtti.

Şampiyonluk İstiyoruz

Kaleci Muslera ise kapanan bir takım ile oynamanın oldukça zor olduğunu ancak bugün Konyaspor'un bunun aksine oldukça açıklar verdiğine değindi. Zor bir deplasmanda kazandıklarını söyleyen Muslera, galibiyeti de sarı kırmızılı taraftarlara armağan etti.

Şampiyonluk için daha önlerinde çok maç olduğunu belirten Muslera, sarı kırmızılı takım ile yine şampiyon olacaklarını, buna inandıklarını ve geçmiş dönemlere bakılacağı zaman pek de haksızlık olmayacağını ifade etti.

Editör: TE Bilişim