Gençlerbirliği Süper Lig'e hazır: Onyekuru, 'Futbola dönmek için buradayım' dedi

Gençlerbirliği Süper Lig'e hazır: Onyekuru, 'Futbola dönmek için buradayım' dedi
Gençlerbirliği, Süper Lig'e hazırlanırken yeni transferleri Onyekuru ve Goutas hedeflerini açıkladı; Onyekuru futbola dönmek için Gençlerbirliği'ni seçtiğini belirtti.

Gençlerbirliği, İlhan Cavcav Tesisleri'nde basına açık bir antrenman gerçekleştirdi. Yeni transferler Henry Onyekuru, Yunan stoper Dimitrios Goutas ve Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, antrenmandan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Teknik Direktör Eroğlu, hazırlık maçlarını değerlendirerek kadro kalitesini ölçme fırsatı bulduklarını, taktiksel çalışmaları sahaya yansıtabildiklerini ve kadro kalitesinin yeterliliğini değerlendirdiklerini belirtti. TSYD Ankara Kupası finalinin Süper Lig için son ve ciddi bir hazırlık maçı olacağını, bu maçtan iyi bir oyun ve skorla ayrılıp Süper Lig'e moralli girmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Henry Onyekuru, Gençlerbirliği'ni geçen seneden beri takip ettiğini, yeni hoca Hüseyin Eroğlu ile takımın farklı bir görünüme bürünerek şampiyon olduğunu söyledi. Geçen sezonu sakatlık nedeniyle az oynadığını, yeni bir kulüp aradığını ve Gençlerbirliği'nin yeni projesinin kendisini çektiğini belirtti. Sol kanatta oynamayı tercih ettiğini, amacının futbola dönmek olduğunu, fiziksel olarak yüzde 70 olduğunu ve 1-2 haftaya tam performansa ulaşacağını dile getirdi. Dimitrios Goutas ise takımın defansif anlamda önemli transferler yaptığını, sağ ve sol stoper oynayabileceğini ve Türkiye Lig'ini tanıdığını söyledi.

41913-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.