Halı saha maçında feci ölüm

Halı saha maçında feci ölüm
Muğla'da bir halı saha maçı esnasında dili boğazına kaçan ve çenesi kitlenen evli ve 2 çocuk babası Yüksel Uygun kaldırıldığı hastanede canından oldu.

Muğla'da bir halı saha maçı esnasında korkunç bir felaket yaşandı. Dili boğazına kaçan evli ve 2 çocuk babası Yüksel Uygun kaldırıldığı hastanede yaşama tutunamadı. Yaşanan acı olay kameralara saniye saniye yansıdı.

Muğla'da bir halı sahada 1 Şubat akşamında yaşanan acı hadisede evli ve 2 çocuk babası Yüksel Uygun, arkadaşları ile beraber futbol maçı oynamaktaydı. Aniden rahatsızlanarak yere yığılan babanın dilinin boğazına kaçtığı ve ardından da çenesinin kilitlendiği belirlendi. Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesi ile hastaneye kaldırılan Uygun burada doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamadı.

Baba Kurtarılamadı

Muğla Adli Tıp morguna kaldırılan cenaze daha sonrasında yakınlarına teslim edilirken baba Yüksel Uygun memleketinde toprağa verildi. Yaşanan acı olay halı sahanın güvenlik kameralarına yansıyınca o anlar herkese üzüntü yaşattı. Öne çıkan görüntülerde Yüksel Uygun'un önce dizlerinin üzerine oturduğu ve daha sonrasında da yere sırt üstü uzandığı gözlemlendi.

Uygun'un bu halini gören arkadaşları durumu hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Saha içerisine giren sağlık ekipleri baba Uygun'u hemen en yakın hastaneye nakil etti ancak burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.