Sık sık adı siyah beyazlı takım ile anılan Sergen Yalçın bir kez daha farklı yönde açıklamalar yaparak herkesin kafasını karıştırdı. Beşiktaş ile hiçbir zaman para bakımından pazarlık yapmayacağını dile getiren Yalçın, severek takımın başına geçebileceğini sözlerine ekledi.

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'nın takımdan gönderilmesinden sonra teknik direktör arayışları devam etmekte. Göztepe maçında yardımcı antrenör ile sahaya çıkan siyah beyazlıların hoca işini önümüzdeki hafta içinde tamamlayarak yeniden lige adapte olmanın peşinde. Zirveden oldukça uzaklaşan ancak Avrupa kupaları için ümidini yitirmek istemeyen siyah beyazlılarda yeniden Sergen Yalçın ismi gündeme geldi.

Sergen Yalçın Yeniden Gündemde

Göztepe maçı sonrasında siyah beyazlı yönetimin yeni hoca için tam olarak adını açıklaması beklenen Sergen Yalçın son olarak çarpıcı ifadeler kullandı ve Beşiktaş taraftarlarını bir kez daha heyecanlandırdı. Siyah beyazlı yönetime mesaj gönderen Yalçın hiçbir zaman Beşiktaş ile para konusunda bir sorun yaşamadığını ve istedikleri takdirde de takımın başına seve seve gelebileceğinin altını çizmeden geçmedi.

Göztepe maçının bitimi ile siyah beyazlı yönetiminde Sergen Yalçın ismini tamamen açıklaması bir kez daha gündemde. Önümüzdeki hafta İstanbul'da oynanacak olan Çaykur Rizespor maçı ile birlikte Sergen Yalçın'ın ilk kez hoca olarak Beşiktaş'ın başında yer almasına da artık kesin gözüyle bakılmakta. Ancak transfer sezonu bitmeden Yalçın'ın kadroya ne tür isimler isteyeceği de şimdiden merak konusu.

Editör: TE Bilişim