Bostancısporla oynadıkları ilk maçlarını deplasmanda 4-0 kazanan Şilespor’da Genel Sekreter Serkan Kapancı yaptığı açıklamada “Şilespor bizim ebedi sevdamızdır. 2021 yılının Haziran ayında Genel Kurulumuzun teveccühüyle göreve geldik. Bize yol gösteren, abilik yapan tecrübeli büyüklerimizle, kulübü geleceğe taşıyacak genç kardeşlerimizden oluşan yeni ve dinamik yönetim kurulumuzla, amatör bir ruhla ancak profesyonel anlayışla hemen işe koyulduk. Futbol Koordinatörlüğüne antrenörlüğün duayen isimlerinden UEFA A Lisanslı Hasan Hız Hocamızı getirerek ilk adımı attık.”dedi.

Kapancı “Devletimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün “Bütün ümidim gençliktedir” sözünden hareketle, onların sağlıklı, disiplinli ve kötü alışkanlıklardan uzak bireyler olarak yetişmelerine katkı verebilmek için altyapımızda 5 yaşından 18 yaşına uzanan bir skalada gençlerimizle antrenmanlar yapmaya başladık. Bu süreçte ailelerimizle sıkı ilişkiler kurup, çocuklarının gelişimlerini kendileriyle paylaşarak onları bilgilendirdik.” ifadelerini kullandı.

Şilespor Genel Sekreteri Serkan Kapancı şöyle devam etti “Şile’nin en bilindik futbol markası olan Şilespor’un yönetimi olarak tüm devlet kurumları, yerel yönetim ve idarecileriyle güzel ilişkiler kurarak onların da desteğini sonuna kadar arkamızda hissettik.

Bugün 200 kişiyi aşan spor okullarımız, alt yaş kategorilerimiz ve A Takımımızla tesisleşme yolunda hızla ilerleyen ; amatör kulüpler içinde belki de ilk olarak Sporcu Sağlık Merkezini kuran ve bütün Şilenin dualarını yanında hisseden Şilespor; birlik ve beraberlik içinde hareket eden güçlü yönetimiyle hedeflerine sağlam adımlarla yürümekte ve sezon sonunda hak ettiği Süper Amatör Lige çıkabilmek için var gücüyle çalışmaktadır.

Bu vesileyle 1952’den bugüne kulübümüze hizmet etmiş tüm başkanlarımıza, yöneticilerimize, futbolcularımıza, bizlerden desteklerini esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkürü bir borç biliyor, aramızdan ayrılanlara da rahmetler diliyorum.”

Şilespor Genel Sekreteri Serkan Kapancı (Sağda)

A Takım 

18 yaş

12 Yaş

Editör: TE Bilişim